Γραμμή επικοινωνίας μας:
+49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Αγορά για λογαριασμό & περισσότερα
Δώρα από 49,00 €
You are here: Νυχιών σχεδιασμός / Τέχνη νυχιών / Wraps
Καρφί φύλλων αλουμινίου σε ροζ - κομψό καρφί τέχνης που λάμπει και εντυπωσιακή
Το χρώμα των εικόνων μπορεί να διαφέρει.
Λεπτομέρειες
+

Με το αλουμινόχαρτο νυχιών ροζ καρφί τέχνης, η οποία μετά βίας μπορεί να παραχθεί με χρώμα gel ή συμβατικές Μάνο δημιουργείται. Ιδιαίτερα ελκυστική είναι η εκθαμβωτική λάμψη και την ελάφρυνση του φωτός επίδραση που δημιουργείται με να κολλήσει η ταινία. Τα φύλλα αλουμινίου μεταφορά είναι το φινίρισμα των ΑΚΡΥΛΙΚΟ και gel νυχιών για χρήση σε φυσικά νύχια.
Μια προσεκτική προετοιμασία της επιφάνειας καρφί είναι αναγκαία για την εφαρμογή του φύλλου αλουμινίου καρφί σε ροζ και μια μακρά διάρκεια της καρφί τέχνης. Στο φυσικό νύχι αρχειοθετείται ως συνήθως και περιποιημένα, καθαρίστε το καθαρότερο του νυχιού και Zellette. Έτσι, εξασφαλίζεται ότι το καρφί είναι καθαροί και χωρίς λίπος. Το ξηρό καρφί εφαρμόζεται ένα λεπτό στρώμα της κόλλας φύλλο αλουμινίου. Μετά από λίγο καιρό, η κόλλα άλλαξε του Χρώμα από τον γαλαξία μας σε άχρωμο, τότε είναι ο τέλειος χρόνος να κλείσεις το αλουμινόχαρτο καρφί και να πιεστεί για. Πλακάτα στροβιλίζεται ή ακόμη και rosewood chopsticks είναι κατάλληλα. Ενώ η κόλλα είναι ακόμα εύκαμπτοι, το φύλλο μπορεί να είναι επίσης κινημένα και νέες θέσεις. Η κόλλα στεγνώσει, θα αφαιρείται μόνο ο προστάτης. Τέλειο νύχια μένει πίσω στο ροζ styling που προστατεύεται και σφραγίζεται με ένα κορυφαίο παλτό ή το σαφές παλτό. Χρησιμοποιώντας το αλουμινόχαρτο καρφί στην επιφάνεια της κόλλας νυχιών τέχνης μπορεί να αντικατασταθεί με την οικοδόμηση gel σε διαφανή. Η διαδικασία είναι παρόμοια.
Ανατροφοδότηση
+

Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο σε αυτή τη γλώσσα γι 'αυτό το σημείο.

Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€
nded διεθνής