Γραμμή επικοινωνίας μας:
+49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Αγορά για λογαριασμό & περισσότερα
Δώρα από 49,00 €
You are here: Νυχιών σχεδιασμός / Τέχνη νυχιών
nded καρφί αναδιπλώνεται-ζωικά μοτίβα-ζούγκλα ματιά για να κολλήσει
Το χρώμα των εικόνων μπορεί να διαφέρει.
Λεπτομέρειες
+

Τα περικαλύμματα πολύχρωμο νυχιών με ζωικά μοτίβα είναι ιδανικό, αν θα πρέπει να πάει γρήγορα στο η τέχνη νυχιών. Οι αυτοκόλλητες ταινίες είναι διαθέσιμες σε διαφορετικές εκδόσεις και μπορεί να επιλεγεί να ανταποκρίνεται πάντα στην στολή. Με προσεκτική εφαρμογή, αυτός ο σχεδιασμός νυχιών για μεγάλο χρονικό διάστημα κρατά σταθερή πάνω στο νύχι.
Τα περικαλύμματα νυχιών μπορεί να εφαρμοστεί σε φυσικά και τεχνητά νύχια. Πολύχρωμο καρφί φύλλα από να κολλήσει μόνιμα και εντελώς, την επιφάνεια των νυχιών πρέπει να είναι καλά προετοιμασμένη. Μετά μανικιούρ ή μοντελοποίηση, το καρφί είναι καθαρίζεται εξονυχιστικά. Σας συνιστούμε τη χρήση του καθαριστές μας nded σε συνδυασμό με μια Zellette. Τα περικαλύμματα είναι επιλέγεται από το Μέγεθος που αντιστοιχεί στο νύχι και να αφαιρείται από τη μεταβίβαση κορδέλα, με ένα ζευγάρι τσιμπιδάκια. Τοποθέτηση είναι να σημειωθεί ότι θα πρέπει να τηρούνται απόσταση 1 mm από το κάτω μέρος και την πλευρική καρφί άκρες γύρω από. Στην κορυφή είναι το καρφί έμπλαστρο επί ή άνωθεν. Το καρφί αλουμινόχαρτο πιέζεται σταθερά, προεξέχοντα άκρα είναι διπλωμένα πάνω και αρχείο. Μια σφραγίδα, για παράδειγμα με τη μορφή κορυφαίο παλτό να σκληρύνει ή διάφανη προστατεύει το καρφί αναδιπλώνεται και περισσότερη πρόσφυση και γυαλιστερό.
Ανατροφοδότηση
+

Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο σε αυτή τη γλώσσα γι 'αυτό το σημείο.

Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€
nded διεθνής