Γραμμή επικοινωνίας μας:
+49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Αγορά για λογαριασμό & περισσότερα
Δώρα από 49,00 €
You are here: Νυχιών σχεδιασμός / Τέχνη νυχιών
nded καρφί αναδιπλώνεται - έγχρωμο μοτίβο - για δημιουργική καρφί τέχνης
Το χρώμα των εικόνων μπορεί να διαφέρει.
Λεπτομέρειες
+

Τα περικαλύμματα καρφί nded μπορεί να είναι όπως τα νύχια επίσης να διακοσμήσετε δάχτυλο, γρήγορα και αποτελεσματικά. Το καρφί ταινίες είναι κατάλληλα για όλα τα είδη των νυχιών και τηρούν, αν χρησιμοποιηθεί σωστά σχετικά με ΑΚΡΥΛΙΚΟ και gel νυχιών, καθώς και στα φυσικά νύχια. Τα πολύχρωμα μοτίβα σε μεγάλη ποικιλία κάνει δυνατή νέα καρφί τέχνης δημιουργίες.
Πριν foils καρφί στο καρφί πιάτο μπορεί να καθοριστεί, απαιτείται μια προσεκτική προετοιμασία. Το καρφί πρέπει να είναι περιποιημένα, μοντέλα και να καθαρίζονται, ειδικά κατάθεσης σκόνη και το λίπος να διαταράξει την ευθύνη του καρφί αναδιπλώνεται. Σας συνιστούμε να το nded για τον καθαρισμό καθαρότερο, χρησιμοποιώντας Zellette μπορεί αυτό να εφαρμοστεί στο νύχι και να καταργήσετε όλες τις ακαθαρσίες. Στη συνέχεια τοποθετείται το καρφί αλουμινόχαρτο. Τα περικαλύμματα καρφί nded είναι αφαιρούνται από τη μεταφορά αλουμινόχαρτο και να παρουσιάζονται με το τσιμπιδάκι πάνω στο νύχι. Η αραχνοΰφαντες αναδιπλώνεται σε θέση, είναι το φύλλο είναι πατημένο και ζωγράφισε ομαλή-αυτό είναι ένα εντυπωσιακό και τέλειο μέλλον καρφί τέχνης σε πολύχρωμα μοτίβα. Για μια ομαλή και ειδική ρυτίδα-ελεύθερος πρόσφυση στο νύχι, συνιστούμε τη χρήση στεγνωτήρα μαλλιών. Η θερμότητα που ντυμένος ομαλή το καρφί αναδιπλώνεται και προσκολλώνται στην επιφάνεια των νυχιών. Μια σφράγιση gel που σκληραίνει κάτω από τη λάμπα UV εξασφαλίζει μακροχρόνια αναμονή.
Ανατροφοδότηση
+

Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο σε αυτή τη γλώσσα γι 'αυτό το σημείο.

Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€
nded διεθνής