Γραμμή επικοινωνίας μας:
+49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Αγορά για λογαριασμό & περισσότερα
Δώρα από 49,00 €
You are here: Νυχιών σχεδιασμός / Τέχνη νυχιών
nded καρφί αναδιπλώνεται λουλούδι καρφί από πολύχρωμα και χιουμοριστικό
Το χρώμα των εικόνων μπορεί να διαφέρει.
Λεπτομέρειες
+

Γρήγοροs και καθαρός πάνω στο νύχι για να πάρετε την τέχνη νυχιών, καρφί αναδιπλώνεται ιδανικά στοιχεία. Οι ταινίες είναι κολλημένα πάνω στο καθαρό καρφί και τέλεια στα σχήμα και την επιφάνεια. Μοτίβα λεπτεπίλεπτο βλαστάρι της ταινίας είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για την άνοιξη ως επίσης ρομαντικά νυχιών σχεδιασμός και ως αποτέλεσμα, ενώ ταυτόχρονα εντυπωσιακή πόσο αστείο.
Μια καλά προετοιμασμένη καρφί είναι μια σημαντική προϋπόθεση για την εφαρμογή της καρφί αναδιπλώνεται με λουλούδια. Το φυσικό νύχι σε σχήμα φέρνει ένα μανικιούρ, ακρυλικό ή gel νυχιών μπορεί να μοντελοποιηθεί με μια όμορφη κυρτή καμπύλη C. Στο να καθαρίζονται καλά νύχι - προτείνουμε αυτό το καθαρότερο και Zellette - τώρα τοποθετείται σε το περικάλυμμα καρφί με το κατάλληλο Μέγεθος. Μια θέση στην οποία τα άκρα καρφί έξω για έναs χιλιοστόμετρο τετράγωνο παραμένει είναι ιδανικό, στην κορυφή του επιθέματος πρέπει ανησυχίες ή να επιβιώσει. Σύμφωνα με τον ακριβή προσδιορισμό θέσης, η καλή πρόσφυση επιτυγχάνεται με στερεά τύπου. Αυτό είναι το καρφί φύλλο από τα μέσα του πιέζεται σταθερά πάνω στο νύχι. Το προεξέχον άκρο αρχειοθετείται προσεκτικά και προς την άκρη του νυχιού. Το φινίρισμα των νυχιών σχέδια καρφί αναδιπλώνεται κάνει μια σφραγίδα. Για αυτό το σκοπό κατάλληλο κορυφαίο παλτό ή σαφές παλτό. Το σχεδιασμένο καρφί παραμένει μόνιμα τόσο ωραίο και λαμπερό.
Ανατροφοδότηση
+

Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο σε αυτή τη γλώσσα γι 'αυτό το σημείο.

Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€
nded διεθνής