Γραμμή επικοινωνίας μας:
+49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Αγορά για λογαριασμό & περισσότερα
Δώρα από 49,00 €
You are here: Νυχιών σχεδιασμός / Τέχνη νυχιών
Καρφί αυτοκόλλητο νέον - φανταχτερός σχέδια για αστείο καρφί τέχνης
Το χρώμα των εικόνων μπορεί να διαφέρει.
Λεπτομέρειες
+

Ενώστε το νέον αυτοκόλλητα νυχιών νύχια μικρή προσπάθεια για το μεγάλο μάτι catcher. Μπορεί να είναι το μικρό καρφί τέχνης αυτοκόλλητα εύκολα ραβδί για το καρφί και να στις διάφορες Παραλλαγές να μοναδικές δημιουργίες συνδυάζονται. Μια σφραγίδα ως Φινίρισμα εξασφαλίζει μακρά αναμονή.
Μικρή προσπάθεια με μεγάλη επίδραση! Αυτό να νέον στα φυσικά, καθώς και τεχνητά νύχια με αυτοκόλλητη ετικέττα καρφιών επίτευξη. Τα φανταχτερά σχέδια είναι λεπτά χρώματα καθώς και ως φόντο αιχμαλωτίζουν το βλέμμα στο χρωματικό κώδικα. Προϋπόθεση για μια τέχνη νυχιών με Αποτέλεσμα είναι πάντα το προσεκτικά προετοιμασμένο καρφί. Το φυσικό νύχι είναι πάνω από την εφαρμογή των νυχιών τατουάζ σε νέον υπό μορφή γυαλισμένο και ζωγραφισμένα με το επιλεγμένο Χρώμα σε τεχνητά νύχια ένα τελικό παλτό του χρώματος που εξασφαλίζει την κατάλληλο υπόστρωμα. Οι επιφάνειες των νυχιών είναι καθαρίζονται και αποξηραμένα και είναι έπειτα έτοιμα για τα αυτοκόλλητα νυχιών σε νέον. Τα επιμέρους μοτίβα είναι η Τσιμπιδάκια ή τα δάχτυλά σας από το αλουμινόχαρτο μεταφορέα αφαιρείται και στο πιάτο νυχιών σύνολο. Από απαλά πιέζοντας στο αυτοκόλλητο τοποθετείται. Μια σφραγίδα στο τέλος, εξασφαλίζει πολύ ανθεκτικό και μακράς διαρκείας όμορφα νύχια.

Ανατροφοδότηση
+

Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο σε αυτή τη γλώσσα γι 'αυτό το σημείο.

Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€
nded διεθνής