Γραμμή επικοινωνίας μας:
+49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Αγορά για λογαριασμό & περισσότερα
Δώρα από 49,00 €
You are here: Νυχιών σχεδιασμός / Τέχνη νυχιών / Στρας
Τεχνητό διαμάντι Σταγόνες
Το χρώμα των εικόνων μπορεί να διαφέρει.
Λεπτομέρειες
+

Θέλετε να ωραιοποιήσετε τα νύχια σας με ένα επιδεικτικό και λεπτές καρφί τέχνης; Σταγόνες αυτό το τεχνητό διαμάντι είναι τέλεια. Στην τελετή, στην ντίσκο ή στο γραφείο, τα μικρά σταγονίδια είναι κατάλληλα για κάθε κατάσταση. Χρησιμοποιήστε ένα από τα εντυπωσιακά χρώματα όπως το ροζ ή κόκκινο, παρασκευάζονται τα νύχια σας για ντίσκο επίσκεψη. Ή, ωστόσο, σας προσκαλούμε σε ένα γάμο, τότε τα στρας στα χρώματα από χρυσό, ασήμι, ή κρύσταλλο είναι θαυμάσια. Δεν έχει σημασία τι έχετε, ένα πράγμα είναι σίγουρο, με αυτό το καρφί τέχνης μπορούν να ειρήνη του μυαλό κάθε φορά. Η εφαρμογή της στρας είναι μια μη-brainer. Μανικιούρ τα νύχια σας, ως συνήθως. Αφού έχετε κάνει έτσι, Χρωματίστε ένα βερνίκι ή βερνίκι για τα νύχια, αφήστε αυτό στεγνώσει και στη συνέχεια εφαρμόστε το βερνίκι του επιθυμητού χρωματισμού. Αμέσως στη συνέχεια, να πέφτει μια πέτρα με στρας, χρησιμοποιώντας την υγραμένη άκρη του πορτοκαλί ξύλινο applicator ραβδί, και τους παρεμβάλετε-ακόμη υγρό χρώμα βερνίκι νυχιών. Στεγνώστε τα νύχια σας και να εφαρμόσει ένα κορυφαίο παλτό στη σφραγίδα στο τέλος. Αυτό προβλέπει υψηλή αντοχή. Οι σταγόνες δουλεύεται επίσης στην gel. Δεν είναι πολύ καιρό σκέφτονται, πρόσβαση και διακοσμήστε τα νύχια σας με ένα προϊόν τέχνη νυχιών στούντιο ποιότητας για τη χαμηλότερη τιμή.

οδηγίες
+

βήμα 1: προετοιμασία των καρφιών.

βήμα 2: το στρας πάρετε μόνο ένα καλό πιάσιμο για τα νύχια σας, εάν αυτό ακόμα μέσα στο υγρό ζελέ / ενσωματώνονται ακρυλικό ή στο χρώμα.

βήμα 3: στεγνώστε την θεραπευτεί ή το χρώμα καλά.

βήμα 4: μια σφράγιση gel ή ένα κορυφαίο παλτό παρέχει μια τέλεια γυαλιστερό φινίρισμα.Ανατροφοδότηση
+
Συνολικές αξιολογήσεις
5
Επισκόπηση
5
1
4
0
3
0
2
0
1
0

Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο σε αυτή τη γλώσσα γι 'αυτό το σημείο.

Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€
nded διεθνής