Γραμμή επικοινωνίας μας:
+49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Αγορά για λογαριασμό & περισσότερα
Δώρα από 49,00 €
You are here: Νυχιών σχεδιασμός / Κιτ νύχια / σετ ακρυλικα νυχια

σετ ακρυλικα νυχια

Σετ ακρυλικα νυχια και Κιτ ακρυλικά τεχνητά νύχια για ανεπανάληπτο μανικιούρ

Εάν τα νύχια σας λόγω της μακροχρόνιας έκθεσης δεν διατηρούν την φυσική μεγαλοπρέπειά τους , αλλά είναι βαρετά και εύθραυστα, τότε θα πρέπει να χαλαρώσετε. Βερνίκι, Gel, διαλυτικά, κόλλα επιτίθενται στα νύχια κάνοντάς τα ξηρά και κάνοντάς τα να υποφέρουν- αυτό αντανακλάται στην εμφάνιση. Αλλά αυτό δεν πρέπει να είναι μια μόνιμη κατάσταση. Τα τεχνητά νύχια επιτρέπουν στα φυσικά νύχια να επανέλθουν χωρίς να φαίνονται απεριποίητα. Τα τεχνητά νύχια που μπορείτε να εφαρμόσετε πάνω στα φυσικά σας νύχια υπάρχουν σε όλα τα χρώματα λαμπερά, με glitter και κοσμήματα. Τα τεχνητά νύχια με ένα λεπτό στρώμα κόλλας σταθεροποιούνται πάνω στα φυσικά νύχια, έτσι ώστε να μπορούν να επανέλθουν- δίνεται προστασία από τα μηχανικά ερεθίσματα, όπως η καθημερινή εργασία στον υπολογιστή, στο σούπερ μαρκετ ή παρόμοιες εργασίες .

Τα ακρυλικά νύχια είναι σκληρότερα από τα γνωστά νύχια Gel. Είναι φτιαγμένα από πούδρα και διαλυτικό και όταν σκληρύνει αποτελεί ένα σκληρό στρώμα για το νύχι και αντιμετωπίζονται ως φυσικά νύχια. Μπορείτε να δώσετε σχήμα, να τα βάψετε, να κάνετε piercing και να τα διακοσμήσετε με πολύτιμους λίθους. Και μπορείτε να αποκτήσετε όμορφα, μακριά νύχια, μέχρι να επανέλθουν τα φυσικά σας νύχια.

Η γκάμα μας περιλαμβάνει δύο σετ τα οποία παρέχουν ότι χρειάζεστε για την μοντελοποίηση των τεχνητών νυχιών. Το ένα σετ είναι προσαρμοσμένο για χρήση στο σπίτι, ενώ το άλλο είναι φτιαγμένο για τις ανάγκες των επαγγελματιών στα κέντρα αισθητικής και στα Nailstudio. Οι λεπτομερείς οδηγίες για την μοντελοποίηση των ακρυλικών νυχιών ολοκληρώνουν τη προσφορά.


Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€