Γραμμή επικοινωνίας μας:
+49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Αγορά για λογαριασμό & περισσότερα
Δώρα από 49,00 €
You are here: Νυχιών σχεδιασμός / Κιτ νύχια / σετ ακρυλικα νυχια
NDED Πρόβλημα νύχια ακρυλικά που
Το χρώμα των εικόνων μπορεί να διαφέρει.
Λεπτομέρειες
+

Μήπως γνωρίζουν καν αυτό; Το νύχι έχει προσκρούσεις, Αυλάκια ή άλλα προβλήματα, όπου παραδοσιακά προϊόντα Αποτυχία καρφί; Αυτό πρέπει να είναι πλέον, επειδή χάρη στην η NDED Ακρυλικό σύνολο καρφιών πρόβλημα έχει τώρα ένα τέλος. Χάρη στην τελευταία τεχνολογία και Ανάπτυξης σχετικά με τα προιόντα της τεχνολογίας ακρυλικό μπορούν τώρα επίσης Τους πελάτες με καρφιά πρόβλημα στην πλήρη απόλαυση των νυχιών σχεδιασμός και τέχνη νυχιών έρχονται. Σε αυτό το ακρυλικό για πρόβλημα νύχια είναι μόνο περιέχουν υψηλής ποιότητας προϊόντα που υπόσχονται ένα ευέλικτο νυχιών σχεδιασμός. Τα προϊόντα που περιλαμβάνονται αυτές ισχύουν για όλους τους τύπους νυχιών. Όπως και με όλα άλλα ακρυλικά προϊόντα, όλα να εφαρμόσετε τύπους νυχιών σχέδια τέχνης να. Το σετ αυτό περιλαμβάνει: - αστάρι 15 ml - νύχι Ακρυλικές Υγρά XL 1000 ml - μικρο πολυτέλεια ακρυλικό σε σκόνη σαφώς με την Gan-stop 30 g - ακρυλικό σε σκόνη μικρο λευκό πολυτέλεια γαλλικά με Gan-stop 30 g - με ακρυλικό σε σκόνη micro πολυτέλεια αυξήθηκε Gan-stop 30 g - σχεδιασμός νυχιών σφράγιση gel 15 ml - UV gel νυχιών σχεδιασμός μοντελοποίηση οδηγός - καρφί Οδηγός σχεδίασης ακρυλικό μοντέλο στρωμάτων - UV gel σφάλμα αιτίες λίστα όλοι παρέχονται προϊόντα μπορούν φυσικά επίσης χωριστά παραγγελίας στο κατάστημά μας. Με αυτό το σύνολο, θα λάβετε αλλά και οικονομικά αποδοτικό παρείχε όλα τα απαραίτητα προϊόντα μονομιάς. Να είστε βέβαιος και Τους πελάτες τους από την ποιότητα των προϊόντων Studio και εκπληκτική Νύχια - και καρφιά πρόβλημα θα είναι ποτέ ξανά ένα ζήτημα.  

Διαστάσεις
+
0.213 Μέτρα (m)
0.22 Μέτρα (m)
0.134 Μέτρα (m)
Σφραγίδα
+
οδηγίες
+

Βήμα 1: Προετοιμάστε το νύχι σας, σπρώχνοντας το επωνύχιο προς τα πίσω.

Βήμα 2: Αφαιρέστε τη γυαλάδα με ένα buffer.

Βήμα 3: Βουτήξτε το πινέλο μέσα στο ακρυλικό υγρό.

Βήμα 4: Ακουμπήστε το πινέλο κάθετα στην ακρυλική πούδρα και περιμένετε μέχρι να σχηματιστεί μια «μπαλίτσα» στην άκρη του πινέλου.

Βήμα 5: Τοποθετήστε τη «μπαλίτσα» πάνω στο νύχι και σχηματίστε το τεχνητό νύχι.

Βήμα 6: Αφού ολοκληρώσετε τον σχηματισμό του τεχνητού νυχιού, λιμάρετε το νύχι μέχρι να πάρει το τελικό σχήμα και στη συνέχεια γυαλίστε το.


Συμβουλή: Στο τέλος μπορείτε επίσης να εφαρμόσετε ένα τζελ σφράγισης που θα δώσει γυαλάδα.Ανατροφοδότηση
+
Συνολικές αξιολογήσεις
4.3333
Επισκόπηση
5
2
4
0
3
1
2
0
1
0

Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο σε αυτή τη γλώσσα γι 'αυτό το σημείο.

Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€
nded διεθνής